Грим за бала за кафяви очи

Грим за бала за кафяви очи

Всеки ученик очаква с нетърпение момента, в който завършва обучението си в училище и идва бала. Този момент е особено вълнуващ за момичетата, защото те трябва да се грижат за балната рокля, красивите обувки, прическата и, разбира се, красивия грим. Изключението не е и завършващите кафяви очи.

Кафявите очи се наричат ​​по различен начин: шоколад, карамел и ядки и кехлибар., и бадеми. С този цвят, е възможно да се направи по най-различни начини, и ако всичко е направено правилно, тогава той ще се превърне в акцент на очарователен и пълен образ.

Има много опции за грим, но трябва да изберете този, който ще бъде в хармония не само с цвета на очите, но и с цвета на косата, с тоалета, и с цялото изображение като цяло. Преди всеки един от възпитаниците има редица въпроси, например какъв нюанс на сенките да избереш и какво в крайна сметка ще направи грим - вечер или все още нежен.

Ако вземете тези въпроси с пълна отговорност, разгледате модните тенденции и ги свържете с вашите желания и външен вид, можете да постигнете наистина зашеметяващ резултат и да създадете незабравим образ, който ще украси такова важно събитие в живота.

Да бъдеш кралица на топката е мечтата на всяко момиче, без изключение, така че се нуждаем не само от рокля и красив стил, но и от подходящ грим. Той трябва да бъде в хармония с образа на момичето и да украсява лицето си.

Удобства

Ваканционният грим има своите неписани правила, които трябва стриктно да се спазват.

Разгледайте по-подробно:

 1. Акцентът в този случай е върху очите. Сенките се избират, като се вземат предвид не само оттенъка на очите, но и тона на облеклото на ученичката. За цялото внимание, фокусирано върху очите, устните не трябва да бъдат много ярки.
 2. Трябва да се внимава за равномерен тон на кожата на лицето, използвайки база и прах.
 3. За да се направи, се оказа елегантенНай-добре е да използвате лайнера за насочване на стрелките. Това ще бъде единственото ярко докосване на грима за тържествената топка.
 4. Ако едно момиче има проблемна кожаПо-добре е за нея да използва нюансите и червилото на светли тонове, за да отклони вниманието от проблемните зони по лицето.
 5. Младо момиче По-добре е да използвате румените на най-деликатните нюанси, които ще направят сладкото й изображение още по-романтично. Най-добрите идеи ще бъдат с бежови, розови или прасковени тонове.
 6. На устните на ученичка с кафяви очи Голото червило би било подходящо, а простото гланц би било още по-добро решение.

Препоръки на гримьори

Грим за онези, чиито очи са зелени или сини, има значителни разлики в цветовете, в сравнение с грима за момичетата с кафяви очи. Яркият външен вид е добре направен без ярки нотки в грима, така че за тях е подчертана тяхната естествена красота.

На кафявото момиче ще бъдат подходящи тъмни сенки в комбинация с леки. Освен това под веждата се поставя светъл тон, а в външния ъгъл на окото се поставя тъмен.

Друг нюанс за кафявите очи е използването на зелени и пурпурни сенки в грима, благодарение на които е възможно да се постигне, че дълбочината на окото ще бъде подчертана. Кафявите и сините ученички могат да използват сини и сини сенки за грим, освен като изключение.

Черната линия на контура, очертана по протежение на движещия се клепач, също ще бъде красива. Ако добавите черна спирала върху миглите си, ще получите пиърсинг поглед, който подчертава цвета на очите ви.

Вътрешните ръбове на клепачите момиче могат да покрият със златен оттенъки ще изглежда просто страхотно. След това, в продължение на векове, отново прекарват черен лайнер.

За довършителна маскара за докосване на черен и черен тон е подходящо. Друг начин за постигане на същия резултат е използването на черен козметичен молив, който да ги взема по линията на растежа на ресничките.

обучение

Насърчаване на неземна красота започва с подготовката. Кожата на лицето се почиства и хидратира. За целта използвайте тоник, мляко и овлажнител. За прилагането на всички тези инструменти се използват масажни линии. Ако останат излишъци, те трябва да бъдат отстранени, а лицето да се приготви със салфетка, така че гримът да не „плува“.

След основата се нанася основа, с която се изравнява сянката на кожата на лицето, а проблемните зони стават невидими. Ако има пъпки или зачервяване на лицето, те трябва да бъдат маскирани със зелен коректор.

Благодарение на естествената основа, такъв тонален инструмент няма да запуши порите на кожата. Изборът на основата трябва да се извършва в слънчева светлина и да пасва на сянката на кожата. Прилага се с помощта на ръце или специално за тази предназначена гъба. Подготвителният етап завършва с нанасяне на прах. Този последен щрих ще спаси кожата от ненужен блясък и ще я направи матова.

Грим стъпка по стъпка

Гримирането за дипломирането не е трудно. Ще ви помогне в тази подробна инструкция.

Необходими са стъпки за грим:

 • в сянка не се търкаля, основата се прилага върху клепачите;
 • до външния ъгъл очите се нанасят и смесват тъмни сенки;
 • горния клепач вътре в нея е покрита с нюанси на светли тонове;
 • от външната страна на ъгъла век, поддържан от очна линия;
 • нюанс на сенки светли цветове в зоната под веждите и леко ги съчетайте;
 • След това идва трупът, и за да изберете по-добър водоустойчив продукт, тогава ще бъдете застраховани срещу размазване и капене, които са толкова неподходящи по време на празника;
 • следващата стъпка са устните. За тях - нежно червило или гланц;
 • накрая се прилага върху скулите малко руж, отговарящ на тонуса на кожата. За студените тонове изберете руж розово, а за топло - праскова и бежово.

Как да направите грим за дипломиране можете да видите в следващото видео.

Дискретна версия

За светлокафяви очи на млади момичета, гримът се побира лесно, а светлите нюанси ще бъдат неподходящи. Чудесно нежно изображение се създава чрез използването на пясък и бежово.

Ако искате да дадете вечерната яркост, по-добре е да използвате нюанси на шоколадови тонове или теракота.

Препоръчват се карамелови и коралови тонове за червило. Ако ученичка с кафяви очи има руса коса, най-добрият начин да направи сива или кафява очна линия, и за брюнетки, черният е най-добрият избор.

Ярък грим

Не всички кафяви красавици като нежност и романтика. Много от тях вярват, че фаталната красота е по-красив образ. Ученичка да създаде ярък образ на бала ще бъде подходящ грим, наречен стил на "опушени очи", с който може много красиво да подчертаеш очите.

Гримът ще се нуждае от сиви гама тонове в основата, а именно:

 • молив за черни очи;
 • две опции в сянка тъмен цвят;
 • ярък сенки от седеф.

Извършване на етапи:

 • за опушени очи първото нещо, което трябва да нарисувате дебела мазнина на горния клепач;
 • тогава ще ви трябва скосена четка за премахване на линията на молива по цялата повърхност на века, в противен случай контрастът ще бъде твърде остър;
 • цялата повърхност на века покрити със сенки с помощта на специална четка (цвят - мокър асфалт). Затова закрепваме моливната линия;
 • вътрешната част на клепачите и под веждите обработваме светли перлени нюанси, в резултат на което кафявите очи ще започнат да блестят;
 • взема специална четка и нюанси на сребристосив тон. Те се налагат на всички граници на тъмни и светли сенки. В същото време четката се движи от външната страна на окото към вътрешността;
 • ако лигавицата част от долния клепач Боядисвайте с мек черен молив, след което погледът ще стане още по-изразен. Такава верига се провежда отвътре навън. След това се прави скосена четка, а в долния клепач се припокриват малки въглищни сенки. Във вътрешната част на окото линията на тези сенки трябва да бъде по-фина, което помага на окото да се „отвори“ по-пълно;
 • последния етап предвижда прилагането на спирала върху ресничките (черна спирала).

Такъв грим предвижда наличието на различни четки, защото те са много удобни за извършване на заявлението и оформянето. С такъв ярък грим, който е този стил, не се препоръчва да се използва прекалено ярко червило.

В този случай, гъба с естествен тон, като бежово или праскова, ще изглежда изгодно. На мястото ще има бледо розов блясък.

Въплъщавайки идеите за вечерен поглед за кафяви ученици, завършващи с експерименти с фалшиви мигли, но не и за стила на "опушени очи" - в него те само ще направят изглежда по-тежък.

На гръцки

Тъмнокафяви висшисти за празник вечер, можете да се подготвите малко по-различно. В подготовката на кожата, те все още могат да използват bronzer, а не само основата и прах. Гръцкият грим осигурява по-дебели ръбовекоето е желателно да се чертае добре. Той е направен с удари с молив. Когато веждите са с желаната форма, те се фиксират с гел.

За тази грим сянка подходяща перла, злато или тъп шоколад.

Светлият тон маркира повърхността на горния клепач, а върху веждите се нанася тъмна матова текстура, последвана от цялостно смесване на всички граници. Линията на долния клепач се изчертава с помощта на черен цвят на очната линия, а на горната има ясна стрелка с повдигнат външен връх. За миглите в гръцкия грим ще ви е необходима насипна спирала, а за устните - приглушени тонове на червено.

Блестящ ретро

Можете да видите доста често в ретро стил инвентар. И за да завършите композицията, желателно е не само да се досетите с чанта и обувки, но и със стилен грим.

Ако кафявите очи се украсят със стрелки - тази опция ще бъде печеливша. Ще ви трябват сиво-кафяви сенки, нюанси от слонова кост и топли кафяви нюанси.

Да не се прави и без обем мастило въглища, без бежово руж и без червило (най-доброто ще бъде зрънце или топъл оранжев тон). А моливът на контура е задължителен.

Последователност от действия:

 • ние покриваме нюанси на повърхностни клепачи от слонова кост;
 • върху движещата се част един век поставяме сиво-кафяв тон;
 • по-горе са насложени топли кафяви тонове с акцент върху външната част на клепача;
 • използване на облицовкавнимателно провеждай очната линия, завършвайки я с нахална стрелка;
 • скула леко четка с бежово руж;
 • черпи контур на устни и след това боядисване с червило.

"Сладки праскови"

От тази версия на грима удари нежност, топлина и свежест. Подходящ е за любителите на тихи, незабележими нюанси и естествени акценти. За да създадете такъв женски грим, трябва да използвате праскови, бели и кафяви нюанси. В този случай, можете да направите без очна линия, но без черна спирала. Тонът на ружа трябва да бъде естествен и топъл. Гъби - същото като в ослепителното ретро.

Ето как да направите такъв грим върху нежното лице на ученичка:

 • кафяви сенки използване за долни и подвижни клепачи за очна линия;
 • праскова сенки да се наложи в горната част на външния ъгъл на клепача;
 • бели сенки поставете под веждите;
 • на устните - само светъл блясък;
 • върху скулите - малко бежово руж.

Грим "Красота от Изтока"

В малките кафяви очи на азиатците се чете някаква мистерия, а с блестящ син цвят, очите на дипломираните ще станат още по-привлекателни. Красотата на азиатските очи може да се подчертае с блестящи сини сенки, сив молив и черен лайнер. Маскара ще се нуждае от въглен черен цвят с удължаващ ефект.Руж трябва да бъде възможно най-естествено, и е по-добре да се замени червило с лъчист блясък.

Техника стъпка по стъпка:

 • върху горния клепач под формата на мек хълм поставяме сини сенки, не избираме външния ъгъл;
 • сив молив подчертава долния клепач (до носа линията се стеснява);
 • към сивата очна линия добавете някои сини сенки;
 • черен лайнер начертайте леко удебелена линия по корените на миглите в горния клепач;
 • ружът се провежда под формата на права лентакойто започва в храма. Устните трябва да са добре оцветени, включително и в ъглите.

Вижте как да направите ориенталски грим, можете в следващото видео.

"Роза и люляк"

Гъста черна очна линия, която толкова много млади момичета харесват толкова, всъщност добавя няколко години към тяхната възраст. Но е възможно да се коригира ситуацията, ако включите флорални тонове в грима.

За получаване на изразителен лилаво-розов грим вземете приглушени розови, сиво-лилави и бели нюанси на сенките.

Очната линия тук се превръща в твърд черен молив. Да не се прави без черно мастило, руж - приглушено розово, за устни - дебел розов блясък.

Техника на приложение:

 • розови сенки разположени върху горния клепач (движеща се част);
 • лилаво ние поставяме по-високо и по-близо до външната страна;
 • на дъното - също пурпурни сенки, но с перушина;
 • стрелки за рисуване с молив растежа на горните и долните мигли, без да се затваря веригата;
 • Накрая, прилагаме обемна спирала върху миглите, устна червило, скулите подчертават руж.

Цветна очна линия

От цветните очни линии кафявите очи стават изразителни, дори видът на момичето се променя. Молив или течна тъмносиня очна линия с кафяви очи прави отлична комбинация. Тя изглежда добре през деня, а още по-добре вечер. Момичетата могат да експериментират, опитвайки се на различни нюанси на този цвят.

Кафявата очна линия се счита за най-интересната опция, особено ако брюнетката има тъмна или маслинена кожа. Той трябва да бъде по-тъмен от цвета на очите поне два тона. Ако изберете нюанс, който съвпада с цвета на очите, всичко ще се слее и ще изглежда непривлекателно.

Кафявият цвят на очите е много полезен подчертан наситен пурпурен нюанс. По-добре е да изберете по-тъмен тон, за да експериментирате с патладжан. На дипломирането, най-добре ще изглеждат лилавите метални или по-светли тонове, като люляк.

Не по-малко красива комбинация - със зелена линия за века, където предпочитание трябва да се даде на изумрудени тонове и маслинено зелено. Такива сенки могат да направят кафявите очи по-дълбоки и да ги направят искрящи.

За бебета

В края на краищата, не само в училище има и дипломиране, но и в детската градина, а на него и малките се опитват много да се обличат - те обичат да го правят. И това е добре, ако майките им помагат в това и им позволяват да се чувстват като истинска принцеса с нежен грим.

Използвайте в този случай трябва да бъде най-лесният начин, който не може да навреди на детската кожа.

Лицето на такъв възпитаник може да бъде леко напукано, а бузите й - с руж. Кафявите очи ще блестят щастливо, ако горният клепач е украсен с капка сенки с лек тон, а ресничките са оцветени с хипоалергенна спирала. Червило или гланц за устни.

Коментари
Автор на коментар

Рокли

Поли

блузи