Грим за предстоящия век

Грим за предстоящия век

Правилно нанесен грим - Това, разбира се, е ключът към успеха на всяка жена. Това, че той е в състояние да даде свежест на лицето и да скрие съществуващите недостатъци и проблемни области. Благодарение на различни техники, е възможно да се коригира разрезът на очите или висящия клепач на някои жени. За постигане на неустоим вид с помощта на козметични продукти е възможно само ако поставите акцентите правилно. За да се рови в детайлите на приложението, е необходимо да се разгледат редица функции.

Удобства

За да висят клепача да не причинява неудобство при нанасяне на грим, трябва да знаете някои трикове, които ще ви помогнат да изберете цветова палитра от сенки, молив или специално проектирани гелове. Следните препоръки ще ви помогнат да научите за някои от тънкостите, които подчертават предимствата и скриват недостатъците:

 1. Използвайте тип грим, която ще скрие зоната на предстоящия век, тя е необходима само с помощта на тъмни сенки. Светлият или блестящ ефект ще се подчертае. Те могат да бъдат приложени към ъглите на окото, защото те са в тази част буквално отворен поглед.
 2. Жени над 50 години Имате нужда от хранителна основа за грим. Тя няма да позволи на сенките да се търкалят и да се запушват в бръчки.
 3. Ако сте собственик от предстоящия век, това означава, че течната очна линия е строго забранена. Може да се смени с черен молив. Необходимо е да се изготвят стрелки само от средата на века. Друга техника на рисуване на стрели само ще влоши положението и ще направи очите да изглеждат по-лениви и тъжни.
 4. Жени с такъв тип клепачи трябва да следи състоянието на веждите. Те трябва да се отклоняват от капака, да бъдат възможно най-повдигнати и разтеглени. Това ще създаде визуален ефект.
 5. Струва си да забравим да прилагаме средства на долния клепач. Изборът на тази област с молив или сянка може само да влоши всичко.
 6. Виж, трябва да дадеш изразителност използване на сенките и прилагане на лека мъгла, подчертавайки го с тъмен слой от перната палитра от сенки.
 7. За този вид грим трябва да изберете добри устойчиви продукти, които няма да бъдат изтрити и няма да се измъкнат от мобилната възраст след няколко часа. Трябва да закупите висококачествена четка, която може да засенчи сенките и грима, използвайки техниката на опушените очи.
 8. Трябва да се обърне внимание на миглите. Дебели слоеве на спирала само ще развалят грима - трябва да се нанесе с тънък слой, след като се навият миглите с форцепс. Този акцент ще отвори очите и ще го направи по-задълбочен.
 9. Помнете това че тъмните нюанси на сенките се прилагат към външния ъгъл на клепача, светлина - към вътрешната, а средната - към средната или долната част.

Грим рецепции

Клепачите на предстоящия тип придават вид на отпадналост, умора и неизразимост. За да скрие това, гримьори използват огромен брой техники, които ви позволяват да забравите за този малък недостатък. Правилно коригиране на тази функция ще помогне на някои от техниките, които са популярни сред експертите:

 • За да скриете тежките горни клепачи, първоначално трябва да обърнете внимание на веждите. Те трябва да бъдат повдигнати с молив или други специални средства - например, сенки. Давайки им геометрия, трябва да спуснете веждите с маркер отдолу, който визуално ще ги повдигне.

Ако няма основа за грим, можете да използвате коректор, преди да приложите сенки за очи. Всеки нанесен слой трябва да бъде засенчен към слепоочията. Светли тонове - в ъглите на очите, по-наситени или тъмни - в горния клепач.Използвайки тази техника, сенките могат да се нанасят и засенчват, надхвърляйки границите на клепачите. Необходимо е да се постави забрана за течен лайнер, който само ще направи очите да изглеждат тежки.

 • За да се увеличат спуснатите очи, гримьорите използват няколко тайни. Първият е да се подчертаят веждите, но не с молив, а само със сенки (в малък размер и с помощта на скосена четка). Повдигнете долната линия с помощта на маркер.

Втората тайна е отвличането на вниманието от клепачите - с помощта на сенки от естествени нюанси. Най-успешната комбинация е бежово и кафяв цвят, нанесен по периметъра на клепача и отвъд него.

Окончателната тайна е да замени очната линия върху сенките. Очната линия прави очите малки и близки, което ще развали визуалното впечатление.

 • Една от най-популярните техники е моливът, който всеки може да овладее. Тя е доста впечатляваща и екстравагантна. Тази техника помага да се направи по-отворена гледката, тя може да увеличи разстоянието между очите.

Използвайки такава техника, е необходимо да се има предвид, че светлината и перлените цветове са категорично неподходящи. Необходимо е да се използват само сенки с плътна основа - за предпочитане три или повече нюанса.

С помощта на такава техника накрайник ще се появи на клепача. Цикълът е чудесен за собствениците на предстоящия век, защото го вдига и отвлича от чантата. Този грим се изпълнява във всеки диапазон, доста лек и прост, подходящ както за дневен, така и за вечерен образ.

 • Има и лифтинг грим, който придава на лицето подмладяващ ефект. Въпреки това, прилагането му изисква повече внимание и време, отколкото редовния грим.

Гримьори осветяват всички налични лицеви кухини с помощта на коректори, а маската на изпъкналостта под слой от гъста тъмна основа или прах. Основната задача на тази техника е да повдигне контурите на лицето с помощта на правилно начертани успоредни линии. За такива грим ярки нюанси на червило, брилянтни тонални средства, различни очни линии и прахове няма да работят.

Основни грешки

Гримът е вид инструмент, който трябва да знаете как да използвате. Тя е създадена с цел да подобри женските черти, да придаде добре поддържан и свеж вид на лицето, да подчертае съществуващите предимства. Но има известен брой грешки, които жените правят, без дори да забележат и да не го осъзнаят.

Грим, приложен по грешен начин, не само може да направи лицето нелепо, но и да добави възраст.

За да се избегнат такива ситуации, е необходимо да се анализират грешките:

 1. Когато рисувате стрелки избягвайте ефекта от грижата надолу. Такава грешка ще направи гледната точка по-тъжна, отколкото в действителност е.
 2. Очите при прилагане на сенки трябва да бъдат затворени. При отворени очи козметиката може да се нанася неравномерно, периодично, неравномерно.
 3. Сенки с перлена сянка и пайети, се фокусираме само върху проблема. Те могат да направят клепачите подути и тежки, защото имат лъскава база от масло. Такива сенки могат да се прилагат само под линията на веждите, за да се максимизират.
 4. Вътрешен ъгъл на окото не е възможно да се рисува с преливащи се сенки, необходимо е да се използват само светли нюанси, които не дават ефект на диспропорционалност на очите.
 5. Необходимо е да се откаже от директното и извити вежди, защото първите ще засилят ефекта на клепачите, а последният ще придаде на лицето уплашено изражение.
 6. Течната очна линия трябва да се елиминира да я замени с молив.
 7. Не оставяйте ясни и четни линии. Поставяйки сенки, те трябва да бъдат засенчени от слой на слой. Дори когато използвате молив, те не трябва да бъдат забележими, тъй като те могат да направят всички недостатъци по-видими.
 8. Основната грешка е пренебрегвайки базата под грим. Без него, сенките могат да лежат грозни и да се търкалят, което ще даде безгрижие и безгрижие.
 9. Най-често срещаната грешка е несъответствието. Прекалените цветове и нюанси ще развалят изображението, което ще влоши положението.
 10. Не забравяйте да навиете миглите. Дългите отворени мигли отварят само очите и увеличават очите, скривайки висящия клепач.

Проблемът с предстоящия век е маскиран доста лесно и просто. Необходимо е само да знаете някои трикове, умело да ги поставите в действие, и най-важното - да избегнете очевидни грешки, които въвеждат дисхармония в грима.

Как да кандидатствам?

За да изглеждат грандиозно, не е достатъчно да имате висококачествена скъпа козметика. Много зависи от техниката на прилагане и собствените умения. За да привлечете вниманието на другите, за да подчертаете съществуващите предимства и да се обадите на възхитените погледи ще помогнете на съветите, които се основават само на правилното прилагане на козметиката.

Кафявите очи са най-често срещаните, те са подходящи за почти цялата цветова палитра от сенки и моливи. За този цвят на очите има специална техника на приложение. Струва си да разгледаме на етапи:

 1. Първо, подгответе кожата си за нанасяне на грим, след отстраняване на мазния блясък със специални средства.
 2. Обърнете специално внимание на веждите. Внимателно изчертайте очертанията и попълнете празните места със сенки за вежди, създавайки желаната форма.
 3. За кафяви очи са подходящи шоколад, зелени и златни сенки. Избраната палитра се нанася върху горния клепач, внимателно засенчване. Може да се нанася точно над повърхността на клепача.
 4. Четка със сенки нарисува граница. над горния клепач и ъгъла под ъгъл към върха на веждата.
 5. Под веждите четка със светли сенки, за визуално повдигане на челото.
 6. Сенки с цвят на долния клепач средни нюанси.
 7. Нанесете тъмен нюанс по миглите, леко засенчване.
 8. Обърнете специално внимание на оцветяването на миглите. Те трябва да бъдат боядисани със среден слой и да изглеждат спретнато, без да се слепят бучки.

Тази техника ще направи изгледа ясен и отворен.

Експертите смятат, че зеленият цвят на очите е най-гъвкав, тъй като почти всеки нюанс на сенки и моливи им подхожда. От най-подходящите - бронзови, медни, виолетови и зелени нюанси. Те правят изглежда лесно. За да създадете този ефект, трябва да следвате основните препоръки:

 1. Матов пигмент оцветете горната част на клепача. Розовият пигмент е подходящ за светла кожа и кафява или черна за тъмна кожа.
 2. Основно правило - внимателно оцветяване на границите и линиите, създавайки ефекта на лека мъгла.
 3. В сгъването на века начертайте линия смеси го, получи тъмна ивица.
 4. Във външния ъгъл се смесват тъмни сенки, С четка направете гладка линия към вътрешния ъгъл на окото, като по този начин скриете съществуващата граница.
 5. Долен клепач (а именно горната част) боядисайте със зелени сенки, смесете и отново скривайте границата.
 6. Избършете четката от върха на зеницата линия до външния ъгъл. Ако е пропуснат, използвайте четка със сенки, за да нарисувате лента по протежение на клепача (по-близо до храма), визуално повдигайки тези ъгли.
 7. Обърнете внимание на веждите. Линиите за рисуване с молив, имитиращи косми, където има пропуски.

Техниката на прилагане на сенки за сини и сиви очи има същите черти. Стилистите препоръчват розови, златни, сребърни и тюркоазени тонове. Процедурата е следната:

 1. Нанесете сребрист нюанс върху горния клепач и го боядисвайте със сенки от лавандула, внимателно оцветяване, така че да не се вижда остър преход.
 2. От средата на века В ъгъла на окото, свържете лилавите сенки във формата на буквата V, смесете.
 3. Подчертайте долната част на окото с молив.
 4. Оцветете миглите.

Грим схеми за различни форми на очите

Всеки тип око е подходящ за различни техники на приложение и различни цветове на сенките. Ако едно момиче има красиви очи на тясна азиатска форма, трябва да разберете как да ги рисувате и какви нюанси да изберете за качествен грим:

 1. Над горния клепач трябва да задържите линията.
 2. Свържете две формирани линии.
 3. Нанесете матови оттенъци на вътрешния ъгъл на окото и на горния клепач, придавайки дълбочина на погледа.
 4. Сенки с цвят на долния клепач тъмна палитра, предимно черна и кафява. Смесете добре.
 5. Над миглите сложи молив.
 6. Къдрещи мигли с форцепс, нанесете спирала, отстранете излишъка.

Собствениците на кръгли малки очи трябва да оцветят съществуващото сгъване с помощта на описаната по-долу техника

 1. Осветете цялата част на века. до долната линия на веждата със светли сенки Начертайте тънка линия на бъдещата гънка с тъмни сенки.
 2. Затъмнете средната част на окото, да скрие изпъкналата очна ябълка. Облекчете вътрешния ъгъл.
 3. От средата на окото странично потъмнява частта на клепача, създаване на лека мъгла. Това ще направи ябълката не толкова важна.
 4. Под линията на веждите и в ъгъла на окото Нанесете светли сенки или маркери, колкото е възможно повече.
 5. Добре боядисани мигли ще бъде последното докосване в грима.

Друга форма на окото е с форма на бадем. Собствениците на тази форма имат възможност да не правят сложен грим, който отнема много време. Те могат само да подчертаят предимствата на лекия грим. Можете например да маркирате външните и вътрешните ъгли на окото, като разпъвате линиите до храмовете. Най-важната характеристика ще бъдат дългите мигли.

Този ефект може да бъде постигнат чрез пълна спирала или фалшиви мигли. Това е, което ще даде максимална дълбочина на поглед.

Момичетата, които имат дълбоки очи, може да изглеждат намръщени и недоволни от неправилния грим. За да избегнете това, трябва да запомните техниката за нанасяне на грим за този тип око:

 1. Изберете леки нюанси и нанесете едно от избраните върху цялата повърхност на века и малко по-високо.
 2. Начертайте стрелки които трябва задължително да имат тънка линия, която да пасва плътно на мигли.
 3. Необходимо е да се даде обем на миглите с спирала, които се нанасят в 2-3 слоя. За най-изразителния поглед можете да увеличите миглите.
 4. За дълбоки очи дебели вежди са подходящи, но не прекалено ниски.
 5. Устни с достатъчно мекият грим трябва да се откроява и да хваща окото.

В момента, правилното прилагане на грим може да скрие дори такъв малък недостатък, като затворени очи, което придава на много жени дискомфорт и дискомфорт. Заслужава да се отбележи, че много звезди имат един и същ проблем, но те умело го коригират и го правят подчертава. За това трябва да вземете предвид ключовите тайни:

 1. Нанесете на ъгъла на окото и средата на горните клепачи. Те трябва да бъдат само светли тонове, но не перлени и блестящи.
 2. Нанесете тъмни нюанси на външния ъгъл. Необходимо е да се има предвид, че изобщо не е необходимо да ги засенчваме.
 3. Начертайте стрелките с течен лайнер. Трябва да се отбележи, че линията трябва да започва от вътрешния ръб, плавно да се движи към външния. Не е необходимо да се сгъстява стрелката, тя трябва да бъде възможно най-близо до линията на растеж на миглите, без да се закрива отворената част на клепача.
 4. С това подреждане на окото на миглите, натрупани по целия диаметър е строго забранено. Необходимо е да се боядисват или отглеждат миглите само от външния ръб, без да достигат до средата.
 5. Вежди за затворени очи трябва да се разрежда в основата, върхът трябва да се удължи.

Много известни личности отдавна са доказали, че широките очи не са недостатък, а отличителна черта, която прави жената специална и уникална. Това ще помогне за правилното изпълнение на грима, който визуално намалява разстоянието:

 1. Както е известноВеждата трябва да започне там, където носът се завърта. Ако веждите са разположени близо един до друг, а очите са по-широки, това е плюс, тъй като визуално помага да се сближат очите. Ако веждите са разположени по-нататък, е необходимо да ги нарисувате с молив.
 2. За този тип сенки за очи могат да се комбинират, комбинират, прилагат ги по специален начин.Ако се изберат тъмни и светли нюанси, тъмните се прилагат от външната част и сянката до средата на века. Светлината се прилага към ъгъла на окото и се засенчва до средата.
 3. ММожете да използвате очна линия но без стрели. Линията трябва непременно да стигне до тънка ивица от средата на окото и да се сгъсти до външната част.

Примери със звезди

В момента звездите по своя пример правят специални промени в дрехите и грима. Често, когато гледате снимки на светски момичета, искам да повторя грима и да изглеждат като екстравагантни. За да направите това, можете да разгледате някои варианти на звездния грим и да ги приемете.

Експериментирането в грима понастоящем е добре дошло. Ева ГрийнтAuger използва тази техника и доста успешно. Виното червило, долният клепач и сиво-зелените опушени очи подчертаха всички добродетели на френската актриса и добавиха жар към вечерния й грим.

Ема Стоун - собственикът на такива функции като висящия клепач. За дневен грим, американската актриса се възползва от лайнера, правейки стрели и подчертава вътрешната част на века. Основната роля в такъв лек грим се играе от пухкави мигли.

Летен грим Рейчъл Макадамс различни естествени, той nyudovy. Създаваше миглите си и подчертаваше устните си с розово червило, но тези малки удари донесоха лекотата и въздуха на нейния образ.

Аманда Сейфрид прилепва към грима в нюанси на кафявото, използва черни сенки. Очите на сенките и обемните мигли направиха изображението по-агресивно, но не лишиха женствеността.

За ежедневен грим Маша Ивакова използва само голи нюанси на червило и спирала, като по този начин подчертава миглите. Това е достатъчно, за да изглежда лицето свежо и отпочинало.

Като празничен грим на модела на червения килим Doutzen Cruz използвани опушени кафяво-зелени нюанси, опушени очи, подчертани от обемни мигли. Разбира се, не без голи розови червила.

Грим за предстоящия век - в следващото видео.

Коментари
Автор на коментар

Рокли

Поли

блузи