Грим за сивите очи

Грим за сивите очи

Най-често срещаното в наше време е сивият цвят на очите. Обаче той изобщо не говори за скучността и неизразимостта на техните собственици. Сивооките момичета не обичат скуката и монотонността, се стремят към разнообразие и непрекъснато усъвършенстване. Също така ирисът може да се промени през деня в зависимост от обстоятелствата. Такива очи могат да имат огромен брой нюанси, тъмни или светли, оставяйки ги в зелено или синьо.

Сивите очи правят собственика им изискан, загадъчен и нежен. Някои жени мечтаят да имат ярки и изразителни зелени или сини очи. Но красотата на сивия тон е, че можете да вземете най-голям брой опции за грим за него, като по този начин засенчите и придадете изключителен блясък на външния вид.

Нека разгледаме какви характеристики на лицето за такива очи и как да го изберем, като вземем предвид вида на цвета, тоновете на косата и кожата.

Удобства

Най-често срещаната техника в сивите очи е използването на сиви сенки. Това е най-печелившата опция, която ви позволява да разкриете всички красиви черти на едно момиче. В този случай можете да използвате всички опции за сивата палитра: светлина, сребро, метал, нюанси на асфалт. Те ще имат отношение към дневния и вечерния грим. Основното нещо - да се намерят най-подходящите партньори в този диапазон.

 • Такива нюанси като златист и пясък, цветове на шоколад, праскова и дърво, виолетово и синьо са идеални за сивия оттенък на ириса. Цветовете на благородните метали: злато, мед и бронз могат да създадат празничен образ, да се използват поотделно или с цветовете на канела, дърво или шоколад.
 • Тъмнокафяви, черни или тъмни метални цветове. Подходящи за използване като очна линия, те перфектно подчертават формата на шпионката, подчертават и правят очите по-ефектни.
 • Нюансите на виното и виолетовата гама омекотяват външния вид, правят образа по-жив и игрив. Ярките цветове на тези спектри са подходящи за дневен грим, а варианти на патладжан и слива ще създадат богат вечерен вид.

За да придадат дълбочина и изразителност на лицето, специалистите използват три цвята, преминавайки един в друг. Вътрешният ъгъл на окото поставя най-светлия тон, за да изглежда по-отворен и свеж. От страна на външния ъгъл се използват най-тъмните козметични средства, които създават обем и формират най-атрактивната форма на окото. В средата на века поставя средния тон. Те са внимателно засенчени, за да не виждат ясни граници на преходите. За да създадете пълнометражно изображение на корените на миглите, можете да нарисувате стрели от вино, черен или естествен цвят.

 • Случайна грим Ще стане по-лесно и по-привлекателно, ако стрелките са добре засенчени. Така те ще акцентират върху очите, ще подчертаят миглите и ще ги направят по-дълги и по-великолепни.
 • Вечерен образ ще бъде подходящо да изглежда грим в стила на "котешки очи" или "опушени очи"

Определете кои сенки са за предпочитане да се използват момичета със сиви очи:

 • За тъмна кожа Най-добре е да се изберат опции за студена сянка, така че очите да бъдат подчертани в сравнение с кожата.
 • В случай на светла или бледа кожа върху аристократичните свойства на кожата може да се подчертае с помощта на топли тонове.
 • Кафява гама за тъмни очи Помага да се подчертае дълбочината на очите и контраста на сивия ирис с тъмна кожа.
 • Сини и сини сенки на гама ще помогне да се даде подходящ субтон ирис.
 • Свежи зелени и лилави тонове направете външния вид по-жив и изразителен в комбинация със студена кожа.
 • Метални цветове могат да се използват за създаване на всякакъв вид грим.: стомана, злато, мед, сребро.
 • Лесно и просторно изображение ще ви помогне да подредите сенките от бяло, сиво и черно, бордо, зеленина, шоколад, тонове кафява гама.
 • Експресивно лице Ще се добавят бронз, мед, тухли и корали, както и праскова и теракота.
 • В драматична вечер На изображението могат да се използват сини, сини и лилави гами, тюркоаз, карамел, розово и сребристо.

Много голямо разнообразие от опции и комбинации подхождат на сивите очи. Но не всичко трябва да се използва.

 • Светло и тъмно, но в същото време свързаните нюанси в топъл диапазон могат да направят очите подути, а лицето да е уморено и болно.
 • Идеалното съвпадение между цвета на сенките и ириса не е добре дошло така че очите им ще бъдат загубени на фона им.
 • напълно обобщена с радикално черно qОчите ще изглеждат по-малки и по-тесни.
 • Матови сенки не са най-доброто решение за дамите със сиви очи.
 • Твърде ярки цветовеособено в ежедневната употреба ще направят образа смешен и вулгарен.

Най-добре е да изберете грим от сиви очи, в зависимост от вида цвят на собственика. Огромна роля в подбора ще играе косата.

 1. блондинки направи изображението меко и изразително ще помогне на козметиката топло диапазон. Особено подходящи за тази цел шоколадови тонове. За да създадете дълбочина, можете да използвате комбинация от неутрални бежови тонове, с перлен ефект, нежна праскова. Можете да украсявате и подчертавате очите си с черен или тъмно кафява очна линия или молив. Заключителният допир ще бъде използването на удължителна или насипна маскара от класически черен или мек шоколадов оттенък.
 2. За руса коса В комбинация със сиво можете да използвате почти цялата гама от инструменти. Основното нещо е да се вземе предвид тяхната значимост, правилно да изберете комбинация от цветове помежду си, дрехи и аксесоари.
 3. За тъмен кестен косата е добро решение за подчертаване на свежата сянка на ириса с помощта на подходящи тонове в грима. Сините сенки ще преведат оттенъка на окото в синьо, а пепелта ще ги направи зелени.
 4. Брънчета със студен тип цвят нюанси на лилаво ще направят. За да омекотите изображението, можете да използвате разнообразие от шоколад и други топли опции. Но е по-добре да изберете нюанс с перла. За ежедневна употреба не е необходимо да използвате богата комбинация от цветове в сенките. За да направите прост грим, просто носете очите с естествен кафяв или черен молив и използвайте спирала. В случай на дълбоко поставени очи, вътрешната страна на долния клепач трябва да се боядисва с бял молив, а за изпъкнали, можете да използвате, напротив, черен.

видове

Ако се научите как правилно да използвате цветовете в грима на сивите очи, като ги изберете за случая на излизане, дрехи и аксесоари, можете не само да се насладите на себе си, но и на всички около вас.

 • Небрежен поглед, В него момичетата със сиви очи могат да използват голям брой нюанси. Всеки ден не трябва да използвате ярки варианти на теракота или оранжево. Те ще отвлекат вниманието от цвета на ириса, фокусирайки вниманието в продължение на векове, докато могат да направят очите си уморени и възпалени. Нежният образ ще ви помогне да създадете естествен, естествен цвят на сенките. Универсален за сивите очи е сива палитра, тя е светла и тъмна, пепел, асфалт, седеф или с блясък. За да направите ириса по-тъмен, трябва да използвате лек грим в лицето. Правилото работи в обратна посока, тъмната козметика ще представи ириса много по-лек. Водещи такива очи могат да бъдат направени в различни цветове на моливи, сенки или очна линия. Експертите препоръчват да направите стрелките тънки, да не излизат извън границите на миглите. В противен случай те вече ще отрежат очите и ще ги провалят.За големите очи можете да изтеглите отдолу вътрешния клепач с черен молив, а малката бяла очна линия визуално ще разшири малките.
 • Вечерен поглед, През деня момиче със сив ирис изобщо не може да използва сенки, създавайки лек или летен грим с молив и спирала. Но празничният грим трябва да е специален, за да улови въображението на другите. Този вид е най-добре да се използва с перлени нюанси на ярки нюанси.
  • Тъмен грим сиви очи, подходящи за брюнетки. Това ще направи очите по-ярки и ще подчертаят контраста им.

  • Ярък грим може да използва кафява коса, кафява или тъмнокоса. Той може да използва метални тонове, нюанси на благородни метали, патладжан и вино. Можете да изберете тона, например под синята рокля, особено след като синята и синята гама ще придадат на ириса дълбочина на цвета и съответния субтон. За червените момичета идеално подхождат на тона на мед, злато или бронз.

 • Чист визаж с комбинация от деликатни тонове праскова и мишка ще ви помогне да създадете имидж на бизнеса. Тя може да бъде лек ден или празник, ако добавите проста класическа черна стрелка. Този образ е винаги свеж и актуален, подходящ както за млади дами, така и за тези, които са преминали знака от 50 години.

Красивият грим трябва да съчетава нюанси на сенки, руж и червило, да бъде чист и подбран за предстоящото събитие. Сивите очи могат да бъдат украсени със сенки или комбинацията им със стрели.

 • Особено могат да бъдат идентифицирани сватбен грим за сиви очи. Тъй като образът на булката обикновено означава бяла рокля, деликатни цветя и невинен образ, естествените нюанси на бежово, златно и сребристо мащаб ще изглеждат най-добре в него. По-добре е да ги избирате, като се има предвид цвета на косата и кожата на булката. Светлите и необичайни цветове в сватбения грим трябва да се избягват, червеното или пурпурно ще изглежда странно. Изключение правят тематичните сватби или използването на специална гама в дизайна, декорацията на роклята и букета. Маскара и очна линия могат да бъдат класически черни или естествени кафяви тонове.

Как да изберем козметика?

Козметиката трябва да се избира в зависимост от вида цвят на външния вид и събитието, в което се планира да се използва. Лесно е да си направите сивите очи с добра козметика. Помислете за някои от възможностите на пазара. Те са най-подходящи за пролетния цвят и са най-популярни сред гримьори и прости момичета.

 • Палитра от шест нюанса на Guerlen. Този продукт съдържа бежов тон и нюанс на костите, което ви позволява да създадете спокойна гола визия. В допълнение, комплектът има черни, сиви сатенени, лилави и кафяви нюанси, което ви позволява да създадете изображение за всички поводи.
 • Палитрата NYX Bohemian Chic съдържа доста богата селекция от матови сенки. Тя може дори да бъде взета с вас, тя е оборудвана с голямо огледало, два варианта на руж и 24 варианта на сенки, включително бежово, кафяво, сиво, естествени люспи. Тя ще направи красив случайни поглед.
 • L'Oreal's Color Riche е палитра от четири нюанса, идеално пригодени за ириса на сиво-синия тон., Сенки от люляк и сини нюанси ще помогнат да направим сивите очи по-дълбоки, по-наситени, с синкав оттенък.
 • Марката Urban Decay представя две възможности за палитра за създаване на празнична визия за сивооки момичета. Всеки продукт съдържа дванадесет нюанса с лек блясък. Благодарение на богатия асортимент от неутрални тонове, той е подходящ за създаване на вечерен вид и грим за булката.
 • Марката на професионалната козметика MAC предлага отличното качество на своите продукти, способни да създават ярки и контрастни изображения. Професионалните инструменти осигуряват издръжливост на грима, удобна текстура и хипоалергенност.В допълнение, на уебсайта на компанията има майсторски класове за използването на продуктите на компанията, които ще ви помогнат да изберете средствата за желания от вас вид.

Експертите съветват дамите със сиви очи да обърнат внимание на козметичните продукти от перли и сатен. Те ще помогнат да се даде открит и искрен поглед.

Всяка сивокоса красота в асортимента на козметиката трябва да има палитра от сребърни нюанси. Тя може да изисква повече от една опция, но няколко. В крайна сметка, сивата скала е универсална за този цвят на ириса. Тя позволява на всяка дама да подчертае ползите от очите си.

 1. Справедливи момичета Коригираните нюанси на кафявите нюанси също са подходящи за създаване на небрежен вид.
 2. Pepelnovolosym По-добре е да се обърне внимание на бежовите и златните опции.
 3. блондинки годни за пастелни гама. Не е необходимо да избирате ярки зашеметяващи сенки с много светла коса, те ще направят изображението твърде провокативно, особено през деня. Собствениците на златиста коса могат да бъдат разрешени ярки цветове на лилаво или вино, но те трябва да се използват много пестеливо. Блондинките могат да използват по-смели тонове с богат цвят на косата, а с меки нюанси на светлината е по-добре да предпочитат готин грим.
 4. брюнетки трябва да вземете средствата за тонизиране на кожата.
 • Студен порцелан кожата ще върви добре с топли нюанси на сенките. Това ще помогне да се подчертае цвета на ириса. И сенките и спиралата е по-добре да изберете в нюанси на злато и кафяво.
 • Дамите имат Ориенталски тип с тъмна кожа може да си позволи използването на тъмнокафяво. При грима можете дори да използвате черен или много тъмен цвят, но в малки количества във външния ъгъл на окото.
 • Тъмнокафява коса По-добре е да се обърне внимание на деликатните цветове на корали, праскова и тъмни рози. Светлите нюанси са допустими в изключителни случаи и само при правилен подбор на дрехи.

Ако при избора на вид грим не можете да разберете коя опция ви харесва повече, откажете се от дланта на „опушени очи“. Този грим перфектно подчертава очите и е подходящ за овално, триъгълно и кръгло лице.

Как да кандидатствам?

В допълнение към правилния избор, гримът трябва да може да се прилага правилно. Помислете за няколко опции, които са подходящи за сивоочите красоти стъпка по стъпка.

Първият вариант е подходящ за русокоси или русокоси жени.

 1. В началото на всеки грим епидермисът трябва да се почисти с обичайните средствананесете овлажнител или основен грим. Използвайте основа или BB-средства и прах, за да изравните тона на лицето и да направите повърхността перфектна и красива.
 2. Клепачите също могат да бъдат покрити с основа или специален коректор за по-дълготраен грим.
 3. Светли сенкибяло, светло бежово или светло сребристо, нанесено върху вътрешния ъгъл на окото.
 4. Кафяви тонове поставете върху фиксиран клепач по-близо до външния ъгъл на очите. За дневен грим можете да използвате тъмни бежови сенки. А за червенокосите момичета можете да използвате червеникави оттенъци.
 5. Крайният допир ви трябва подчертайте очите с молив или очна линия черен или тъмно сив. Стрелките трябва да са доста тънки и спретнати.
 6. Пълна грим с насипна спирала и оформяне на вежди с помощта на молив, гел или специални сенки.

В следващия видеоклип нека направим дневния грим стъпка по стъпка.

Празничната грим трябва да се различава от обичайното, не само насищане, но и използването на специална козметика, Средствата трябва да бъдат с високо качество и доказани, за да не се провалят в решаващ момент. Освен това те трябва да имат повишена устойчивост, за да издържат непроменени дълго време, и евентуално да се променят метеорологичните условия от студена и висока влажност до топлина и слънце.

 1. За да се създаде празничен грим, предварителното почистване на епидермиса и неговата подготовка са задължителни., Трябва да използвате овлажнител или основен грим. Не забравяйте да подравните тона с коректора и основата. Завършете основата с прах.
 2. Вътрешната повърхност на долния клепач да донесе бял молив за тесни очи и за широки, можете да го направите черен.
 3. Най-около вътрешния ъгъл трябва да поставите леки сребърни или блестящи бели сенки.
 4. В центъра на движещия се век трябва да поставите лек акцент на тюркоаз.
 5. Синьо или сиво се прилага по протежение на линията на мобилния клепач с фиксиран отвътре към външен ъгъл. Тя трябва да бъде засенчена.
 6. Цветовете на повърхността на клепачите трябва да образуват мек наклон. - от бяло до тюркоазено, след това тъмно синьо или сиво. И трябва да завършите с тюркоаз и сребро в посока на веждата.
 7. Нека очитес помощта на молив или очна линия в черно. Възможно е да се въвеждат и горните, и долните клепачи. Но не правете линията твърде дебела, за да не направите очите си по-малки.
 8. Използвайте спирала с ефект на обем и удължение. За специални случаи можете да използвате инструмента с ефекта на фалшиви мигли или да залепвате изкуствени греди във външния ъгъл, за да направите очите си по-изразителни.

Следваща - сватбен грим за булката със сиви очи.

Тайните на професионалните гримьори

Професионалистите в своята област споделят своите тайни, за да създадат красива визия, която подчертава нежността и красотата на сивите очи.

 • Уморен и болезнен твърде леки нюанси на зелено, небе, портокал или роза могат да дадат вид на сиви очи.
 • Неутралните нюанси ще направят красиви дневно изображение.
 • За вечерен грим По-добре е да използвате нюанси на камъни. В специални случаи можете да го подредите с необичайни стрелки, да използвате стила на "котешко око", опушен дизайн или да използвате удължените мигли.
 • Черният и сивият грим са подходящи под офис стил, ако не го направи твърде тъмен и наперен. В същото време, с правилен дизайн и използване на седеф и брилянтна козметика, той ще стане идеалният вариант за вечерен поглед.
 • естествен Характеристика на сивия ирис е способността да се промени леко сянката. в зависимост от осветлението и околната среда. Този факт е умело използван от гримьори. За даване на нежни сини субтонове се използват нюанси на топли нюанси на пясък, карамел и бронз. И металните сенки ще дадат рязко отражение на стоманата.
 • За да даде синия ирисможете да покриете ресничките на долния клепач със синя спирала или да рисувате с молив от същия цвят. И ако направите леко освежаващо докосване в зелени тонове на горния клепач, очите ви ще играят в подобен нюанс.
 • Дами със студен цветен тип в грима е по-добре да използвате топли бежови и кафяви нюанси, за да подчертаете очите на фона на кожата.
 • Грим в розови и сиви цветове подходящ за блондинки и светлокоси.
 • Корал, праскова и тъмно розова украса на очите подходящ за кафяви жени със сиви очи.
 • За малки очи няма нужда да използвате очна линия твърде активно, по-добре е да начертаете бяла линия от вътрешната страна на долния клепач.

Тези уроци ще ви помогнат да създадете перфектния грим, който само ще подчертае вашата красота и индивидуалност.

Не забравяйте да се съсредоточите върху цвета си, когато избирате грим, естественият цвят на косата и кожата е важен. В зависимост от случая можете да изберете цвета и интензивността на лицето. За ежедневието подходящ за използване на незабележими естествени нюанси. Сивооките красавици могат да се справят само ежедневно с очна линия и спирала. За празнично събитие Можете да си позволите избора на сочни нюанси, различни опции за подплата и цветове на каркаса. Ярки идеи ще донесат нови цветове и чудесно настроение на празничния образ.

Коментари
Автор на коментар

Рокли

Поли

блузи