Как да се увеличи с помощта на грим за очите?

Как да се увеличи с помощта на грим за очите?

Жените знаят как да очароват. Тънкият поглед и закръглените устни подлудяват противоположния пол. И малко хора знаят, че в някои случаи перфектният външен вид става възможен само с правилния грим. Гримьори са щастливи да споделят тайните за това как да се увеличават с помощта на грим за очите.

Ползи и функции

Големите ясни очи винаги са били считани за един от критериите за женска красота. Промениха се идеалите на формата на тялото и прическата, но очите винаги оставаха отворени за душата и затова интуитивно винаги достигаме до хората с отворени очи и проверяваме подсъзнателното му доверие. От гледна точка на психологията, тук се крие основното предимство на големите очи на жените, които са способни да се поглезят с външния си вид.

Днес обаче не е необходимо да имаме уникалната природна красотада се счита за привлекателно момиче. Увеличете погледа си с помощта на грим за очите, знанието за нанасяне на козметика ще ви помогне да го направите по-широк.

 • Първият и най-важен фактор Успешният грим е да придадете на веждите си естествена, добре поддържана форма. Твърде широките, немарливи вежди, които са взети на лошо качество татуировка, вече са насочени към не успеят да компенсират. Преди да започнете трансформацията на окото, важно е да им обърнете внимание. Формата, която води до увеличаващ грим, трябва да бъде естествена, без излишни акценти. Днес, гримьори предпочитат да боядисват веждите си с къна.
 • Втора черта грим малки очи разгледа избора на многоцветни монохромни или допълващи се палитра от сенки. Органично комбинирани светли и тъмни цветове, разположени върху правилните зони на клепачите, отварят вратите на душата с нова сила.

Ще помогне за тази цел и стрелка с молив или очна линия. Не, това не са дебелите въглищни стрелци, които някога са нарисували неформалните красоти на шоу-бизнеса. Тук говорим за фина линия от миглите и внимателно оцветяване.

И, разбира се, за да се постигне ленив поглед е невъзможно без пухкави мигли. Обърнете внимание, а именно, пухкави и леки, и не залепени с пет слоя труп. Една добра спирала, реснички, навита с пинсети и два слоя - всичко, което е необходимо за визуалното увеличаване на очите на жените. Козметиката в същото време трябва да бъде естествени тонове, които съответстват на вашия цвят.

И функции като грим съдържат малък списък от категорични забрани:

 • чертеж контура на тъмен молив или очна линия на долния клепач;
 • съединение горните и долните контури на клепачите или кръговото подчертаване;
 • използване на Сенките са с изключително тъмна цветова гама.

Познаването на тези характеристики ще помогне да се изпълни огромен брой възможности за компенсиранеВъпреки това, за тези, които все още познават и се страхуват да допуснат грешка, гримьорите предлагат някои свежи и печеливши идеи за визуално увеличение.

Видове грим

Като всеки друг грим за малки очи се разделя на ден и вечер. Дневната версия не се различава от буйството на цветовете, но както и вечерната, се нуждае от пълнота и точност. Вечерните подвидове са пълни с богати тонове и позволяват това, което е неприемливо при подготовката за работния ден в офиса. А всъщност и в друга версия има свои собствени разновидности, което помага лесно да намерите "вашия" стил.

По този начин, ден грим да се увеличи Тя ще бъде проста и красива, ако тонът на сенките е хвърлен в бронз. Самият цвят трябва да бъде лек, почти прасковен с нотка на седеф.Струва си да се каже, че блестящият ефект е идеален за очите с малки размери, защото неговите модулации визуално придават дълбочина на окото. Светли сенки в тази версия се прилагат към целия клепач, достигайки до линията на веждите. Освен това, горните и долните мигли са внимателно оцветени с спирала.

И ако първият вид грим може да изглежда твърде прост, тогава друго подобрение ще изисква известни умения и професионална козметика, като:

 • ярък сенки с блясък;
 • бял молив;
 • мастило;
 • течност очна линия.

Грим Започва с блестящи сенки както на долната, така и на горната част на клепача. Освен това върху вътрешния ъгъл и линията на долните мигли се полага бял молив. Имайте предвид, че контура на бял цвят и избора на ъгъл от него е незаменим за близко поставени очи, разширявайки пространството между тях. Стрелите са начертани от средата на века, изпълнени под формата на чисти, тънки линии с удължение. Трябва да се започне от външния ъгъл, бавно да се придвижи вътре. Всички граници на контура трябва да бъдат засенчени и боядисани с буйни реснички.

Друг естествен образ за собствениците на широки вежди ще ви помогне да изпълните очна линия и спирала. Тук клепачите са покрити само с матова основа. От средата на движещия се век се изчертава графична стрелка с разширение и закачена нагоре опасна опашка. Стрелката не трябва да излиза извън границите на очната ябълка. Миглите са покрити с удължаваща се спирала. Ако не е останало много време за сутрешен грим, можете да използвате универсален и затова уникален грим за малки очи. На долния контур и вътрешния ъгъл се нанася бял контурен молив, а миглите се покриват с мастило отгоре и отдолу. Естествен и същевременно акцентиран образ е готов.

Вечерният грим трябва да има по-голяма яркост и насищане, поради което двуцветното покритие на клепачите със сенки ще бъде добро решение. След прилагане на основата на клепачите се покриват със светли сенки с блясък. На външните ъгли се нанася тъмен нюанс, който е качествено засенчен, за да се получи плавен преход. Отново стрелата се провежда до средата на века, защото тази маневра перфектно разкрива гледката, последвана от удължаваща се спирала. Също така подходящ за вечер ярко "Smokey Ice". Трябва да се каже, че се извършва за малки форми, които не са в съответствие с класическата рецепта. Тук, за разлика от традиционния грим, се използват само опушени тонове без черни щрихи. Вътрешният контур на окото не е изтеглен.

За голямо лице страхотна възможност ще бъдат луксозните стрели на ярки нюанси на сенките. Техните "опашки" трябва да излизат отвъд границата на очната ябълка, докато изглеждат възможно най-естествено.Като говорим за стрели, някои момичета ги прекарват във вечерен грим и на долния клепач, отдръпвайки се на известно разстояние от линията на миглите. Ефектът на широк поглед е до известна степен наблюдаван, но професионалните стилисти не съветват твърде много, за да се включат в такива методи, защото очите изглеждат изключително неестествено.

Как да изберем козметика?

Когато очите не се разпределят значително, козметиката трябва да се избира възможно най-точно. Така, тоналната основа трябва да съответства на тонуса на кожата, а сенките трябва да са в хармония с цвета на ириса.

Когато очите не се разпределят значително, козметиката трябва да се избира възможно най-точно. Така, тоналната основа трябва да съвпада с тонуса на кожата, а сенките трябва да бъдат в хармония с цвета на ириса.А красив грим трябва да се състои от леки нюанси на сенките.

 • За кафяво Перфектно подхождащи прасковени тонове на основата, както и бежово-кафяви нюанси. Сред вторите тъмнокафяви кафяви очи ще намерите отговор в цветовата палитра каки, ​​дълбок шоколад, приглушени изумруди и мъх.
 • Син оттенък ирисът е красив в деликатна люлякова основа, както и димни графити и кафяв контраст.
 • Зелен ирис обгърнат в по-загадъчна светлина с леки лилави и синьо-сиви цветови палитри.
 • бежов, синята основа ще украси сив ирис.

При избора на сенки заслужава да се обърне внимание и на трептящите тонове. Ванила, млечни и пясъчни нюанси с блясък и ефект на преливане ще покрият целия клепач до веждите, поради което изборът им трябва да бъде възможно най-цялостен. Избор на цвят на сенките - не е единственото условие за правилната козметика. Сухата кожа ще изглежда по-добре поддържана с кремави сенки, а мазна в тандем със суха и лека гел. Сенките не трябва да се търкалят в гънките на клепачите.

И всекидневна и вечерна марка нагоре не може без добър труп. Както бе споменато по-рано, техниката на неговото приложение осигурява малки очи не повече от два слоя, което означава, че козметиката наистина трябва да бъде добра. Една гумена четка, която отделя колкото е възможно повече и няма излишни вълни, ще бъде успешно придобиване. Mascara в миглите за увеличаване на очите трябва да отговарят на характеристиките на миглите, защото те могат да бъдат тънки и дълги, къси, но дебели и така нататък. Така че, за дълги мигли, които нямат дебелина, е по-добре да изберете насипна спирала. Обикновено има рядка четина, направена във формата на спирала. С кратките реснички не може да се направи без удължаване на спирала с рядка четина и тънко тяло, с която е удобно да се боя върху всяка коса. Ако ресничките са известни със своята дължина и дебелина, не се препоръчва да ги претоварвате с допълнителни слоеве спирала, Използване на модела с обратен ефект.

Бял молив трябва също така да се избере внимателно. Техният избор днес е невероятен. Пластмасови и дървени, те трябва да се впишат плътно във вътрешния контур на века. Стилистите спират на дървени сортове, тъй като по всяко време лесно се изострят. Светла по структура, съставът трябва да бъде доста мек.

Контурът ще изисква черен молив или течна очна линия. Eyeliner е лесен начин да направите грима по-точен, но стрелките са по-лесни за засенчване с молив, и следователно всеки от инструментите трябва да бъде подбран според вашите собствени умения и тип грим. Например, не е възможно да се направи без мек черен молив, за да се направи халат в техниката Smokey Ice.

Как да кандидатствам?

Няма универсален грим за малки очи, защото всичко зависи от тяхната форма.

Те могат да бъдат:

 • дълбоко засадени;
 • бадем;
 • с окачване възраст;
 • наклонен;
 • близо засадени;
 • широко отделени

Хиляди знаменитости имат дълбоки очи и в същото време изглеждат изумително. Правилният грим за дълбоко поставените очи ще спомогне за намаляване на областта на веждите и ще отвори очите. За да реализирате нашите планове, трябва да използвате три нюанса на сенките - от тъмни към светли, както и с молив от контур. Светлите сенки се прилагат към целия клепач, по-тъмен от средата на движещия се клепач, най-тъмният тон се прилага към външния ъгъл на горната и долната част. Очите се провалят колкото се може по-тънко и естествено, а някои гримьори съветват тази процедура да се извърши преди нанасянето на сенки. Трикольорният грим за дълбоките очи прилича на техниката ombra, защото всеки от цветовете тук трябва да има плавен преход. За тази цел ще направи специална четка с мека основа или вълни.

Бадемови очи могат да бъдат боядисани с някой от горните методи, но трябва да избягвате очна линия на долния и горния клепач, което визуално ги намалява. Това правило важи и за малки кръгли очи. С помощта на очна линия на горния клепач им се придава визуално по-продълговата форма, боядисване и засенчване на сенки или контурен молив върху външния ъгъл на горния клепач.

репетиция за очите с висящ клепач предполага изкуствено рисуване на тъмни сенки на гънките на клепачите. Най-тъмната линия, избрана за MikeCap тонове, приложени към висящия клепач под формата на добре оформена дъга. Това постига ефекта на отворени очи. Очната линия в този случай се прилага с отворени очи.Воденето на окото с наближаващия клепач е интересен процес, който е далеч от класическата схема. Приложението се извършва в две стъпки от външния до вътрешния ъгъл. Тънка контура се начертава с отворено око на нивото на миглите. Втората линия минава по линията на висящата гънка. По-нататък се прави ъгълът, свързващ две линии. Пространството между контурите се боядисва и се появява графична стрелка, при която светлината се разширява на външния клепач.

Лице с наклонени очи има висок вътрешен ъгъл. Тя надвишава външното ниво и следователно трябва да бъде внимателно покрита със светли перлени сенки. Това отваря очите визуално.

Както казват стилистите, гримът за визуално разширяване на очите не е труден. Не забравяйте за леки нюанси и прецизно подчертаване на клепачите.

Гримьори имат в арсенала от своите тайни и трикове в преследване на широко отворени очи. Те обръщат много внимание не само на техниката на грим, но и на подготовката за нея.

 • таказа да изглеждат малките очи по-големи и техният размер е по-близо до идеала, е необходимо да се прилагат ледени компреси. Гримьори използват охлаждащи лепенки, обаче, както професионалистите уверяват, дори парче лед, поставен в парцал, с редовни процедури, ще направи зоната около очите по-еластична и ще премахне всички прояви на торбички под очите.
 • Втори съвет гримьори отново докоснаха подготовката за грим. Отстраняването на тъмните кръгове под очите е важна стъпка в разкриването на красотата. И тук експертите говорят за редовността. Козметиката за клепачите с вдигащ ефект два пъти дневно и коректор на топла сянка в момента на грима перфектно „избелва” тъмните зони. Тайната на майсторите е в еднаква и естествена форма на коректор, който се смесва със светла тонална основа.
 • С един глас Всеки познава гримьорите, маратонките, или маратонките, които хвалят всички. Тесни очи с прави мигли стават още по-малки, защото те хвърлят сянка върху областта под очите. Ето защо, внимателно къдрене, което за момичетата отнема не повече от минута, е просто необходимо както за кръгли, така и за бадемови и тесни очи.
 • освен това, разрезът и формата перфектно коригират спиралата. Гримьори обичат силиконови четки, които не са в състояние да създават бучки дори при многослойно покритие. Тайната обаче е различна: миглите в външния ъгъл на окото допълнително оцветяват. Това е особено вярно за кръгла форма, тъй като в резултат от това се оказва, че отрязъкът е близо до бадемовата.
 • С увеличаване Очите на Майк Апе не се препоръчват от майстори на матови сенки. Факт е, че те не отразяват светлината, което прави възгледите по-възрастни и затворени. В този случай лъскавите или блестящи нюанси изглеждат много по-подходящи.
 • Не е заобиколен внимание гримьори и светли контурни моливи за лигавицата. В допълнение към белия тон, те препоръчват да се купуват също бежови и светло розови нюанси. Те ще изглеждат по-естествени дори по отношение на протеините, далеч от чист тон.
 • Казват тук и цялостна грижа. Така че веждите за гримьори са почти половината от успеха. Момичетата с европейски вид и пясъчни вежди в тандем със светлокафяви коси се препоръчват да нанасят вежди по 1-2 тона по-тъмно от косата. Това няма да повлияе на естествеността на микапупа, но ще направи по-изразителен и подчертан.
 • Гримьори сигурниТози успешен грим за малки очи може да се създаде у дома. В същото време трябва да се запасите с изключително добра козметика за салони. Mascara няма право да се руши и да отрича усилията на коректора, който трябва да има мека и еднаква консистенция. Сенките с малък разпръснатост на близалки трябва да останат на желаните участъци на клепачите дори след продължително носене на грим, а моливът не трябва да има способността да се търкаля и да запушва гънките.

След като научихме почти всички тайни на специалистите в областта на грима, можете да започнете да създавате и създавате нова форма на очите, широко отворена за целия свят.Няма нужда от ефекта на марионетни големи кръгли очи, защото тенденцията на последните няколко сезона е естествената красота, за която руските момичета са толкова известни.

Гледайте видеоклип за това как да увеличите очите с грим.

Коментари
Автор на коментар

Рокли

Поли

блузи