Сватбен грим за кафяви очи

Сватбен грим за кафяви очи

Сватбата е много важен ден за всяко момиче, така че искате да изглеждате неустоимо! Образът на красива принцеса, слизаща по пътеката, се състои от красива рокля, елегантни обувки, уникална прическа, оригинален маникюр и грим. Сватбеният грим за кафяви очи ви позволява да използвате невероятно широка цветова палитра и да създадете наистина незабравим образ.

Удобства сватбен грим за кафяви очи

Няма съмнение, че сватбеният грим е различен от всекидневния, така че въпросът за неговото прилагане трябва да се подхожда много отговорно.

Няколко дни преди тържеството, трябва да се обърнете към гримьор и да решите как да направите грим. Препоръчително е да направите няколко вида грим, да ги снимате и след това да изберете най-добрия. Така че можете да избегнете проблеми и да запазите нервите си в деня на сватбата. Не е нужно да се притеснявате за факта, че гримът не се побира под облеклото и обувките - или дори не е в хармония с прическата.

Цвят на косата на булката може да й помогне с търсенето на палитра от сенки, руж, червило. Ето някои съвети.

Брюнетки

Собствениците на тъмна коса би трябвало да обърнат внимание на златните и пясъчните цветове на сенките. Те ще разкрият индивидуалността и ще подчертаят красотата на булката. Очите трябва да бъдат обобщени с линия със средна дебелина - това ще придаде на изображението докосване на мистерия. Но червило е по-добре да изберете или бледо розово, подчертавайки лекотата на изображението, или тъмни и богати нюанси на бордо, бежово и коралово. Червилото ще бъде последното докосване на изображението.

блондинки

Ако дамата е собственик на руса коса, тогава тя може да препоръча студени цветове на нюанси: синьо, синьо-сиво, меко-лилаво, розово. Такива момичета ще се изправят пред кремави, кафеникави, златни, сребристи и сиви оттенъци. Руж за лицето е да изберете тонове праскова. Червилото трябва да бъде естествен и естествен нюанс на корали или роза. Всички тези малки тайни ще помогнат да се подчертае образа на сладък и загадъчен златоглав.

Коса, червенокоса и руса

Собствениците на такива къдрици не трябва да правят ярък грим, просто достатъчно, за да подчертаят предимствата, които вече съществуват. Основните нюанси на сенките, които трябва да се използват при създаването на сватбен грим са бежови, зелени, деликатни люлякови и леки теракоти. Важно е да се отбележи, че по-добре е да използвате шоколад или сива очна линия, а не черен. Вместо червило си струва да изберете лек корал или карамел блясък.

И собствениците на мистериозните зеленокафяви очи ще се интересуват да научат някои от характеристиките.

Използвайки сиво-зелени тонове, можете да подчертаете кафявия цвят на ириса, като използвате златисто-зелено. Не злоупотребявайте с блатни, кафяви и зелени нюанси, тъй като това може да доведе до визуално сливане на цвета на очите с тон на сенките. По-добре е да изберете тонове по-светли или по-тъмни от ириса. Не се страхувайте да използвате богати цветове - като лилаво, тъмно сиво и тъмно зелено.

Видове грим

Много булки предпочитат класически грим. Техните снежно бели, кремави или бежови рокли, спретнати прически са най-подходящи за деликатната пастелна палитра от сенки, леко подчертавайки очите, бледо розовия тон на червилото. Всичко това буквално избутва луда на младоженеца и дълго време се помни от всички присъстващи на сватбата.

творчески

Само много смели момичета са готови да се “върнат” към 60-те години и да опитат тези смели образи.Тук най-важната роля ще играе закачливите рокли с екстравагантни стилове и буйни прически. Що се отнася до грима, тук работи следното правило: колкото по-светло, толкова по-добре. Въпреки това, за предпочитане е да има композиция от перлена сянка в кафяви и сини тонове. Не се страхувайте от фалшиви мигли. Тя ще изглежда светло и изразително, ако нанесете контур на устните по-тъмен от червилото.

ретро

Тази опция е подходяща за прекрасни дами, които искат да изберат старинни рокли с бродерия и мъниста. Въпреки това, този образ е подходящ за момичета с много светъл цвят на кожата (собствениците на тъмна или загоряла кожа трябва да се обърнат към друг стил). На клепачите се нанасят бели сенки, които се бият с тъмнокафяви нюанси. Очите са подчертани с дебели, но спретнати стрелки. В крайна сметка, върху устните се поставя ярко червило.

авангард

Момичетата, които избират такъв образ с тъмна и загоряла кожа, могат да заглушат тена на праха, който е възможно най-близо до естествения тон. Очите подчертават тъмен козметичен молив, върху устните не се набляга особено, а само леко засягат блясъка им. В прическа ще бъде подходящо капка къдрици, бретон и дори леко помия купчина.

Димни очи

Тези "опушени очи" буквално спечелиха сърцата на кафявите момичета, защото те подчертават изразителността и дълбочината на очите. Димните очи могат да се нарекат техника за нанасяне на грим и много от тях са свикнали с факта, че се извършва в тъмни цветове. Такъв грим не винаги е подходящ в образа на булката. Ако говорим за сватбена грим в стила на опушени очи, тук по-често се използват кафяво-бежовите тонове. Такъв наклон на сенките само подчертава нежния образ на бъдещата съпруга.

Не може да не успее да привлече вниманието на по-малко известни, но не по-малко интересни идеи за сватбения грим.

"Котешки очи"

Тук ключовата роля се играе от изразени стрелки, които плавно се издигат нагоре от външния ъгъл на окото.

Лесно голи

Този грим ще се хареса на момичета, които искат минимум козметика. Нежни и леки нюанси, едва забележимо червило и малко количество прах - това е достатъчно за елегантен образ на булката.

Много момичета имат достатъчно умения, за да направят красив грим. Въпреки това, когато става въпрос за сватбата, дори и тези момичета, които решават да направят сватбен грим сами, подхождат към въпроса с пълна отговорност. Те не могат да следват само ежедневните си навици, така че първият нюанс в този бизнес е изборът на козметика.

Как да изберем козметика?

Всякакви сватбени грими трябва да отговарят на правилото „3 в 1” (ден, вечер и снимка), което означава, че използваната в заявката козметика трябва да бъде трайна и с високо качество.

мастило

Случило се така, че времето може да изиграе жестока шега и „да даде“ сватбена церемония с валежи. Определено не е без водоустойчива спирала. Този нюанс трябва да бъде поставен на първо място. За по-слаб поглед се нуждаете от чисти мигли, така че в никакъв случай не трябва да има бучки. Заключение: миглите трябва да са твърди, да държат формата, мастилото върху тях не трябва да се разпространява. Можем да препоръчаме доста нискотарифни марки каркаси: Клиник "Lash Power" (много високо качество, не се измива в студена вода, устойчиви, средната цена е 1500 рубли) и Lumene "Blueberry Wild Curl" (голяма спирала, боядисани мигли без бучки цял ден, средната цена е 500 рубли).

очна линия

Най-важното тук е все още водоустойчивостта. Също толкова важно е четката или апликаторът да са достатъчно тънки, за да държат гладки и спретнати линии. Тук можете да препоръчате следните козметични марки: Maybelline "Master Precise" (устойчиви, запазва се цял ден, средната цена е 400 рубли), Lancome "Granodiose Liner" (много тънък апликатор за нанасяне, гладка и наситена линия за дълго време, средната цена е 1500 рубли), Лумен "Nordic Chic Eveliner" (висококачествен хипоалергичен продукт, ясна и красива линия, средната цена е 600 рубли).

брилянтин

Тук е важна издръжливостта, както и колко удобна е козметиката на устните. Разбира се, не на последно място е диапазонът от нюанси, лесно е да се подкупи всяко момиче с красив цвят. Можем да препоръчаме следните марки: Estee Lauder "Черночервена червило с чист цвят" (кремообразна текстура, устойчива, широка цветова палитра, средна цена - 800 рубли), Clinique "Поп цветен лимит" (висококачествени червила, които продължават дълго време, отлични цветове, средната цена е 600 рубли), L'Oreal "Цветна пристрастяване към матовите цветове" (Устойчива матова червило с красива палитра, средната цена е 500 рубли).

Грим база

Изборът на висококачествена основа ще осигури стопроцентна устойчивост на грим. Основният критерий за избора на този вид козметика е устойчивостта, както и еднаквото покритие. Clarins "Eclat Minute" (овлажняващ, създава гладък тон, трае дълго време, средната цена е 1500 рубли), стабилна тонална основа, трайно средство, средната цена е 2800 рубли) - тези два продукта са фаворити в битката за качествен грим.

сенки за очи

Много е казано за тях, това е наистина ключът към красивия образ. За да остане така до края на сватбения ден, е необходимо сенките да са с високо качество. Сенките трябва да бъдат лесни за нанасяне, да не се отлепят и да не се търкалят. Надежден тук може да се нарече Smashbox "Фото палитра с матови очи" (средна цена - 3000 рубли), Lumene "Nordic Chic Pure Color Eyeshadow" (средна цена - 700 рубли), Pupa "4 Eyes Palette Ombretti" (средна цена - 550 рубли).

Много зависи от качеството на сенките, но основата за тях е по-малко важна, тогава се гарантира отличен резултат. Следва да се отбележат следните средства: MAC Prep Prime 24-часово разширяване на очната база (стабилна основа за очите, средната цена е 2000 рубли), Lumene "Nordic Eyeshadow Primer" (чудесен грунд, лесен за нанасяне и трае дълго време, средната цена е 800 рубли).

Как да кандидатствам?

 1. Първо трябва да обезмаслите кожата. Дори и най-добрите козметични продукти могат да се търкалят в процеса поради активната работа на мастните жлези.
 2. Основа за приложение под грим. Ако кожата е суха, тогава хидратирането е подходящо, а за мазна кожа - рогозки.
 3. След това нанесете основата. За най-добри резултати трябва да изберете крем течност, тя ще скрие качеството на кожни несъвършенства.
 4. Прилагане на руж. Първо, върху ябълките на бузите се прилага руж с розови нюанси, а след това се очертават кафяви цветове. Те го правят по определен принцип: там, където вече има сенки, ги укрепвайте.
 5. Сянка. За по-добър ефект нанесете грунд. След това, прилагайте сенките, желателно е да използвате специални четки за това. Светлите нюанси се прилагат към вътрешността на клепача, а тъмните - към върха. Те са засенчени към веждите. Можете също така да подчертаете линията на очите със стрелки.
 6. Mascara. Тук най-важното е да не правите грешка с избора на продукт, тогава няма да ви се налага да стоите пред огледалото дълго време, за да красиво украсите миглите, те ще бъдат толкова изразителни, боядисани и без бучки.
 7. Веждите. Няколко дни преди сватбата се препоръчва да се извадят вежди. Непосредствено в деня на празника те се подчертават с козметичен молив - много внимателно, така че хармонично да се впишат в образа. Блондинките подхождат на кафяви, сиви и бежови тонове. Кафявите и черните нюанси ще имат тъмнокафяви и черни нюанси.
 8. Устните. Преди нанасянето е необходимо леко да се напуснат устните, след което червилото може да продължи по-дълго. Самото червило се нанася внимателно и умерено, така че впоследствие да се държи дълго време и да не причинява дискомфорт.

Струва си да се запознаем с интересната идея за красива сватбена грим стъпка по стъпка:

 1. Нанесете сив праймер върху цялата повърхност на клепачите. Той ще спаси "живота" на вашия грим до края на сватбеното тържество.
 2. Сенките се прилагат към горния подвижен клепач, тонът на този етап е да се избере средно.
 3. Тъмните сенки се прилагат към външния ъгъл и след това се засенчват до средата на века.
 4. Вътрешният ъгъл е засенчен по аналогия с предишната стъпка.
 5. В областта на гънките между подвижните и фиксирани клепачи се прилагат тъмни сенки - като че ли създават чиста дъга, свързваща външния пернат ъгъл на окото и вътрешния.
 6. Веждите са подчертани чрез осветяване на горната част с леки бежови или топли пясъчни нюанси.
 7. С помощта на очна линия (молив) нежно подчертава контура на миглите.
 8. Прилага се маскара и се изтегля долният контур на окото.
 9. Белият молив е необходим, за да се начертае областта вътре в долния клепач.
 10. Руж се нанася върху скулите, като се използват бледи цветове на праскова.
 11. Червилото се нанася върху устните в меки розови тонове.

Такъв прост и елегантен грим ще подхожда почти на всеки образ и ще бъде хармоничен.

Тайните на гримьорите

 1. Когато гримът е готов, Желателно е допълнително да се фиксира със специален спрей за фиксиране на грима - например NYX "Matte Finish". Този инструмент ще помогне да се намали степента на мазна кожа и по-добре да фиксира приложената козметика върху лицето.
 2. Грим художниците не препоръчват използването на голям блясък за грим, те няма да изглеждат много привлекателни, а на снимки те ще се превърнат в неподходящи точки.
 3. За да изглежда гримът изглежда страхотно, Трябва да се постави в добре осветена стая.
 4. Препоръчително е да се избягват удебелени линии поради това очите могат да изглеждат по-малки.
 5. Не трябва да избирате руж и цвят на червилото, за да съответстват на декорациите или цвета на роклята, така че можете да загубите желанието на изображението.
 6. Ако булката ще посети някой козметик и вземете курс на почистване и лечение на кожата на лицето преди сватбата, по-добре да направите това няколко дни преди сватбената церемония, за да избегнете неприятни изненади.

Как да направите свой собствен сватбен грим за кафяви очи, вижте следното видео.

Коментари
Автор на коментар

Рокли

Поли

блузи